skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Hölkkärin iskuryhmä osallistu sunnuntaina 3.9. toistamiseen järjestetylle Miesten Kolmoselle. M3 juostaan, kävellään tai mennään taksilla tai jollain muulla kyydillä Nokian keskustasta Eedenin kylpylälle.

Joukkuehenkeä nostatettiin ja taktiikkaa hiottiin paikallisen Rubens-pubin terassilla. Pitkämatkalaiset Rumin ja Judanssi kävivät myös syömässä (eivät syöneet salaattia) lähistön hampurilaisravintolassa.

 


HOW:n joukkue sai hyvän lähdön.

Joukkue siirtyi hyvissä ajoin lähtöalueelle, jossa ei venytelty eikä Kirka laulanut. Kolmen sekunnin hiljainen hetki sen sijaan vietettiin kotiin jääneiden miesten muistolle. Niiden onnettomien, jotka eivät vaimon, tyttöystävän, anopin tai imurointivuoron takia päästiin paikalle. Miesten Kolmosen järjestelytoimikunnan toimeenpanevan komitean operatiivisen divisioonan kilpailuvaliokunnan pääkoordinaattori Jarmo Kauhanen muistutti, ennen lähtöä, että sauvakävelijöitä ei saa pilkata.


Jotkut joukkueet olivat valmistautuneet huolella

.

Reitti oli vaativa mutta joukkue selviytyi M3-depytoinnistaan kunnialla. Aavistuksen hiutalemaisesti varustautunut joukkue seurasi kateellisena parhaita A-ryhmiä. Yhdellä joukkueella oli mukana vedettävä grilli ja melko hyvin varustettu baarikaappi.

Onneksi tilaisuus oli hyvin järjestetty. Joukkue selvisi omilla vähäisillä eväillään ja virallisen virkistyspisteen antimilla maaliin kunnialla. Jotkut joukkueet olivat organisoineet omat huoltopisteensä reitin varrelle. Yhdellä joukkueella oli jopa sauna mukana.


Joukkueemme puuolimatkan huoltopisteellä

Eedenissä ennen maalia vielä odotti viimeinen koitos eli ison kolmosen juominen ennen maaliin tuloa. Maalissa saimme kunnon halaukset vastakkaisen sukupuolen edustajilta ja tarvikekassin, joka sisälsi mm. Anna-lehden, marakassi-pullonavaaja-yhdistelmän, vapaalipun kylpylään, iltajuhlaan ja puhallettavan rantapallon. Ennen saunomista ja vesiluikumäkeilyöä ja allasosaston baariin tutustumista kilpailijoille tarjottiin vielä, yllätys yllätys, komosoluet ja grillimakkaraa.


Viimeinen rasti hyvässä vauhdissa

Kilpailun yhteenveto ja palautus suoritettiin Edenin ravintoloissa. Joukkueen iskuryhmä lähti vielä yö-partioon Tampereelle paikallisten ravintolayrittäjien iloksi.

Ville Mäntysaari

In the service of peace