skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

HOWry on valtakunnallinen Suomen Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistys. HOWryn jäseniksi voivat liittyä kaikki suomalaiset rauhanturvaamispalvelussa olleet tai olevat henkilöt. HOWry ei kilpaile Rauhanturvaajaliiton paikallisyhdistysten kanssa vaan toimii niiden kanssa yhteistyössä ja täydentää kokonaispalvelua. 

HOWryn yhtenä missiona on koota palveluksessa olevia kokonaisia kaveriyhteisöjä jäsenikseen ja helpottaa näiden ryhmien yhteydenpitoa palveluksen jälkeen.

HOWry on kaikkien rauhanturvaajien koti. HOWry ei tarjoa jäsenilleen perinteistä ”yhdistystoimintaa” vaan toiminta tapahtuu pääsääntöisesti netissä, jossa se kehittelee jäsenistölleen erilaisia palveluja. 
Kuitenkin varsinaista toimintaa yhdistys järjestää vuosittain muutaman kerran, esimerkiksi rauhanturvaajille kokoontumistilaisuuksia ja muita rauhanturvaamiseen liittyviä tapahtumia. 

HOWry julkaisee Hölkkäri On Web –internetsivustoa ja ajaa Suomen Rauhanturvaajaliitossa jäsenistönsä haluamia asioita.

Osoitteenmuutos ja muissa jäsenasioissa lähetä viestisi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hölkkäri On Web ry:n hallitus  2023:

Puheenjohtaja Tom Streng
Varapuheenjohtaja Christian Malino
Jäsen Janne Lindroos
Jäsen Pasi Soikkeli
Jäsen Anne Kuosmanen
Jäsen Mikko Palosvirta

Hölkkäri On Web ry:n toimihenkilöt 2023

Yhdistyksen sihteeri Jari Ojala
Päätoimittaja Pekka Söderlund
Jäsenvastaavat

Tom Streng

Webmasterit

Sami Seppänen

Mikko Palosvirta

Rahastonhoitaja Timo Järvinen
Vetu-vastaava

Matti Helimäki

Ammuntavastaava

Christian Malino

Golf Suurlähettiläs

Pasi Soikkeli

MC Hölkkäri presidentti Kimmo LeskinenYhdistykseen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen kriha-/rauhanturvaamislain perusteella toimeenpannuissa sotilaallisissa rauhanturvaamistehtävissä palvellut tai palveleva hyvämaineinen Suomen kansalainen sekä Suomen valtion lähettäminä kriisinhallintatehtäviin liittyvissä kansainvälisissä poliisitehtävissä palveleva tai palvellut hyvämaineinen Suomen kansalainen sekä valtioneuvoston hyväksymässä siviilikriisinhallintatehtävässä tai muussa vastaavassa tehtävässä palveleva tai palvellut hyvämaineinen Suomen kansalainen. 

Hölkkäri On Web ry:n jäseneksi pääset täyttämällä lomakkeen tai ottamalla suoraan yhteyttä jäsenvastaavaan. 

Jäsenyysvaihtoehdot ovat seuraavat: 


Varsinainen jäsenyys tarkoittaa, että kuulut myös Suomen Rauhanturvaajaliittoon, saat sen jäsenedut ja Rauhanturvaaja-lehden kuusi kertaa vuodessa kotiisi. Luonnollisesti pääset nauttimaan myös Hölkkäri On Web ry:n jäseneduista. 

Jos olet jo jonkin Rauhanturvaajaliiton jäsenyhdistyksen jäsen ja haluat liittyä (rinnakkais)jäseneksi myös Hölkkäri On Webiin, silloin maksat lehden vain kertaalleen.

Parhaillaan rauhanturvaamispalveluksessa toimiva voi liittyä yhdistyksen toimialuejäseneksi. Toimialuejäsenyys kestää sen kalenterivuoden, jona yhdistykseen liittyy. Kuitenkin niin, että syyskuussa tai sen jälkeen liittyvän toimialuejäsenen ilmaisjäsenyys jatkuu koko seuraavan vuoden. Sen jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti varsinaiseksi jäsenyydeksi. Toimialuejäsenellä on varsinaisen jäsenen jäsenoikeudet ja jäsenyys on edullinen. Toimialuejäseneksi voi liittyä vain SRTL:n jäsenyhdistyksiin aiemmin kuulumaton henkilö.

Jos et täytä varsinaiseen jäsenyyteen tarvittavia vaatimuksia (rt-palvelus ja Suomen kansalaisuus), voit liittyä kannatusjäseneksi. Silloin et kuulu RT-liittoon, mutta saat Rauhanturvaaja-lehden ja yhdistyksen jäsenedut. Voit liittyä myös yhdistyksen kannatusjäseneksi niin, ettet tilaa lehteä.

 

Hölkkäri On Web ry:n jäsenmaksut vuonna 2023 ovat:

Varsinainen jäsen 
34 euroa
T
oimialuejäsen 
0 euroa sis. RT- lehden !!
Varsinainen jäsen, ei lehteä 
(nk. rinnakkaisjäsen) 

14 euroa
Kannatusjäsen 
15 euroa ilman Rt-lehteä, 
34 euroa Rt-lehden vuosikerran kanssa

Liity nyt täyttämällä lomake!

Huomaa valita lomakkeen vetovalikosta yhdistykseksi Hölkkäri On Web ry!

In the service of peace