Hölkkäri On Web:in joukkue osallistui taas Miesten Kolmoseen Nokialla. Nyt jo neljännen kerran järjestettyyn äijätapahtumaan otti osaa kaikkiaan viisisataa miestä. Naisia varten alueelle oli järjestetty naisparkki tai heitä oli valjastettu huoltopisteiden ”miehityksiin”.

 HOW:n joukkue Nokialla

Hölkkärin joukkueessa kisailivat Kinmo, JLi, Tune, kerpuusi ja Lekuri. Foto: Lana1 

Kaupunkihulinan ja kilpailun risteytys Miesten Kolmonen lähetettiin liikkeelle alkusanoilla, jossa vietettiin myös hiljainen hetki niiden miesten puolesta, jotka olivat kotona imuroimassa. Maamme-laulun jälkeen mylvivä sonnilauma vyöryi kilpailuradalle.

Parin sadan metrin tallustelun jälkeen Hölkkärin joukkue pysähtyi ensimmäiselle varikkopysähdykselleen Välikadun baariin. Juottolan edessä vammalalainen Tyrväkkäät-joukkue viihdytti kansaa omalaatuisella miesvoimistelu-numerollaan. Parhaimmillaan se ylsi lähes Lapinlahden Lintujen tasolle. Monennäköisten osallistujien ja etemistapojen joukossa Hölkkärikin jatkoi matkaansa pysähtyen vielä pari kertaa matkan varrella. Viimeisessä stopissa pöytäseurassa tapasimme jopa Libanonin fasseja.

Erään joukkueemme jäsenen tokaisema ”elämäni pisin kolme kilometriä” päättyi lähtöpaikkaan ja maalilakanan alla kaikkia osallistujia halattiin nuorten tyttöjen toimesta. HOW:n kilpailuajaksi muodostui noin puolitoista tuntia.  Kilpailun jälkeen oli hyvää aikaa rauhoittua mallasjuoman ja makkaran parissa.

Tyrväkkäät
Tyrväkkäät viihdyttivät yleisöä

In the service of peace