Rauhanturvaaminen on jokaisen omakohtainen valinta kuten puolison hankkiminenkin. Lapsethan sitten taas on rakkauden hedelmä.

Hankala parisuhde lastenhoidolla maustettuna on etenkin mukavuudenhaluiselle tyypille paljon epämieluisempi vaihtoehto kuin 6-12kk täysihoitoa jokapäiväisellä saunavuorolla muine etuineen...

RT-reissu ei ole paras mahdollinen tapa hoitaa perheasioitaan tai muita ongelmia kuntoon. Elämässä joutuu tekemään valintoja: pieni itsetutkiskelu ennen RT-tehtäviin hakeutumista on kohdallaan. Pakomatka on varmasti motiiveista huonoin. Alhaalta asiota on paha hoitaa ja elo ei pienessä yhteisössä ole helppoa murehtiessa.

Eronnut varmasti tarvitsee apua. Mikon esittämää linkkivinkkiä en suosittelisi kenellekään. Ensinnäkin valtion lipun käyttäminen ärsyttää isänmaallista sotilasta, sivuston kieliasu etenkin lakitermistön suhteen on harrastelijamaista ja lopuksi sivuston ylläpidon kommentti "kaikki avustus on tervetullutta" tuo mieleen lähinnä sivuston ylläpitäjän oman henkilökohtaisen edun tavoittelun jne.

Kiitos ja anteeksi, mutta mielestäni yhteiskuntavastaisuus ei sovi rauhanturvaajan ominaisuuksiin.

In the service of peace