skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Hölkkäri teki sen taas. Oman pienen paikkansa mediakentässä täyttävä yhdistyksemme paljasti suorastaan paskamaisen jutun Libanonista. Aihe, mikä nousi valtakunnalliseksi uutiseksi nopeasti sen jälkeen kun Hölkkärissä ruvettiin ensin keskustelemaan ja lopulta uutisoimaan vessapaperittomasta missiosta. Iltalehti käytti uutisointiamme hyväksi ja teki sen pohjalta ison jutun painettuun aviisiinsa. Hyvän lehtimiestavan mukaisesti Hölkkäri mainittiin jutussa useasti.

Valtakunnan tason julkisuus ei sinänsä ole uusi juttu Hölkkärille, sillä takavuosina paljastimme mediasotasankarin, reservin majuri Timo TA Mikkosen öykkäröivän käytöksen rauhanturvaajaa kohtaan. Asiasta otti kopin mm. Yleisradion Uutisvuoto-ohjelma, jossa Mikkosen lapselliselle käytökselle avoimesti naureskeltiin.

Mutta asiaan. Hölkkäri on paitsi tiedotuskanava, myös keskustelukanava faittereille ja asiasta kiinnostuneille ihmisille. Keskustelufoorumi on se paikka, mistä näitä isompiakin uutisia silloin tällöin pulpahtaa esiin. Kun taustalla supistaan, asioissa on monesti perää. Perättömiä asioita emme uutisoi, sillä jo kertaalleen mainitut hyvät lehtimiestavat vaativat asioiden tarkistamista ennen julkaisua. Tällä periaatteella toimiessa HOW:n maine luotettavana tietolähteenä on vuosien saatossa ensin parantunut ja lopulta kasvanut nykyiseen mittaansa.

Toivottavaa onkin, että saamamme positiivinen julkisuus toisi kanavallemme entistä enemmän kävijöitä. Foorumille jokainen pääsee kirjauduttuaan kirjoittamaan ja uutiset ovat kaiken kansan luettavissa. Aktiivinen toiminta poikii ennen pitkää myös lisää jäseniä yhdistyksellemme, joka on jo valmiiksi Suomen toiseksi suurin rauhanturvaajayhdistys.

In the service of peace