Kiimaakin vahvempi luonnonvoima - suomalainen kateus - näkyy jälleen olevan liikkellä; tällä kertaa Arkadianmäellä. Lisäksi soppaan on lisätty lyhytnäköisyyttä tai suorastaan tyhmyyttä.

Sappi meinasi kiehahtaa, kun luin Hölkkärin uutispalstalta, että Valtionvarainministeriön vero-osasto on torppaamassa 125 kansanedustajan allekirjoittaman autoverolain muutosehdotuksen, koska "vero-osasto pelkää, että yhdelle ryhmälle annettava pysyvä, lakiin kirjattu poikkeus synnyttäisi painetta uusiin poikkeuksiin." (Afganistanin ja Tsadin rauhanturvaajille autoveroetu 27.08.2009)

Voi pyhä yksinkertaisuus! Kuvittelevatko VM:n VO:n virkamiehet, että näissä ryhmissä työskentelevät ostavat verollisia autoja kun eivät verottomia saa? Ja tajuavatko lainkaan sitä rahamäärää joka virtaa Suomen kansantaloudesta ulos, kun autot rahdataan toimialueelle, säilytetään siellä ja lopuksi ajetaan takaisin käytettyinä Suomeen?

Käsitykseni mukaan suomalaisessa demokratiassa kansanedustajat (joiden enemmistö oli alkuperäisen esityksen takana) päättävät maan asiat, eivät virkamiehet tai edes valtioneuvoston jäsenet. Taidan olla väärässä.

In the service of peace