skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry ei voi puutua jäsenyhdistyksiensä jäsenten yksityisiin asioihin. Liitolla ei ole henkilöjäseniä. Sillä on jäseninä vain 28 rauhanturvaajayhdistystä. Nämä yhdistykset hyväksyvät ja erottavat itsenäisesti jäsenensä. Liitto ei jäsenyhdistysten jäsenasioihin voi puuttua.

Liitto, eikä mikään sen jäsenyhdistyksistäkään, ole ollut missään tekemisissä tuon kirjan tekemisen kanssa. Toisin sanoen kirjaprojekti ei ole liiton, eikä sen jäsenyhdistysten asia.

Sinibaretti-lehti tehdään talkoovoimin. Lehti ja liitto eivät maksaa palkkaa kenellekään. Ainoastaan lehden teosta syntyneet todelliset kulut korvataan. Lehden avustajat ja toimittajat käyttävät lehden tekoon omia koneitaan päätoimittajaa ja toimitussihteeriä lukuun ottamatta.
Lehden päätoimittaja ja toimitussihteeri päättävät lehden sisällöstä ja siitä kuka sen tekee.

Liitolle, sen paremmin kuin lehdellekään, ei ole tullut tietoon mitään virallista tietoa, esim. oikeuden päätöstä, tuosta IFOR-SFOR-kirjasotkusta. Pelkkien kuulopuheiden perusteella millään taholla varmaankaan ei ole edes perusteita asiaan puuttua.


Ville Mäntysaari
järjestöpäällikkö
Suomen Rauhanturvaajaliitto ry.

In the service of peace