skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Olis pitänyt malttaa tovi ennenkun rupee kyselemään IFOR-kirjan perään ja tekee ittestä ihan pellen.
Pari päivää on tullu selailtua kamraatin lahjoittamia sinibarreja ja näitä hölkkärin sivuja ja se materiaali mitä olen kirjan ympäriltä löytänyt antaa kyllä ittessään jo syväluotaavan kuvan tilanteesta. Vanhaa asiaahan tämä jo on niinkun jo ensimmäisessä narinassani kirjotin ja onhan hölkkärin sivuilla aiheesta jo jupinaa ja narinaa mutta vaikka kaverin kusetus oliskin sitten totta niin ihmettelen kovasti miksei herra kirjailija itte kommentoi asiaa mitenkään.
Yhtä lailla ihmettelen miehen samanaikasta puuhastelua ja esilläoloa sinibarrejen ja tampesterilaisen yhdistyksen joukoissa. Puuhastelu ittessään on varmaan mallikelpoista mutta että kehtaa näyttäytyä rauhanturvaajana toisten turvaajien joukossa edustamassa rauhanturvaajaa niin kauan kuin tämä vilunkimiehen leima on otsassa. Outoo on myös sinibarrejen silmätkiinniasenne asiaan. Millähän rahoilla on hankittu ne koneet joilla sinibarrejen merkit, tarrat ja muu graafinen kama on tehty? Onkohan koneilla mitää yhteyttä kirjailijan reissun ja rahankeruun jälkeen tampesteriin perustamaan mainosfirmaan.
Ehdotus seuraavaan sinibarrelehden judanssiin: tehkää juttu tästä kirjailijasta joka kaikesta loanheistosta huolimatta täyttää sinibarreliittouman jäseneltä vaadittavan hyvämaineisen henkilön mitat. Nyt olis kkk korkea aika näyttää mitä tarkottaa se paljo puhuttu suoreselkäsyys ja oikeanlainen rt henki. Luulis sinibarreyhdistysaktiivin ajattelevan edes omaa pärstäkerrointaan yhdistyksessä ja kaikenmaaliman rauhanturvaajatapahtumissa jos se kentällä jo onkin mänt. Sori tää narina vanhasta asiasta mutta ittelle oli paska asia tämmönen kupru. Tehkää palvelus ja todistakaa että tää rutina on pelkkää huhupuheisiin perustuvaa paskapuhetta.

In the service of peace