skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Lähi-itä kytee. Nyt palopesäkkeet ovat Libanoniin sisällä. Libanonin armeija moukaroi parasta aikaa ”kapinallisia pakolaisleirejä” keskellä maata ja toisaalla eteläisessä Libanonissa sattuu erilaisia iskuja YK-joukkoja vastaan. Ainekset taas yhteen sisällissotaan Libanonissa on enemmän kuin valmiit.

Kyse on taas niin Libanonin sisäisestä vallantaisteluista, mutta myös kansainvälisestä vastakkain asettelusta. Viime vuonna käydystä Hezbollah-Israel –välisestä sodan koitosta on kulunut vuosi. Ainakin Hezbollah julistautui sen voittajaksi. Ensimmäisen kerran, vuosien saatossa, Israel melkein julistautui hyväksi kakkoseksi.  

Hezbollah-liikkeen johtaja Hassan Nasrallah ei ota vastuuta viimeaikaisista Libanonin YK-joukkoja vastaan tehdyistä iskuista.  Vastuun hän siirtää jopa Israelin piikkiin.  Sinällään kommentin voisi ohittaa naurettavuutena, mutta Nasrallah järjestöineen ottaisi kai mielellään vastuun teoista. Jopa siksi, ettei muut ääri-islamistijärjestöt sitä ottaisi. Mutta kun – yksikään muu ääri-islamistinen järjestö ei ole ilmoittautunut YK-iskujen tekijäksi – herättää kysymyksen, mikä taho sitten iskut tekivät.

Periaatteessa ei ole mitään uutta siinä, että Israel tekee iskuja toisen valtion maaperällä. Israelin tiedustelupalvelu Mossad on maailman tunnetuin järjestö tekemään vastaavia operaatioita. Ja vielä niin, että ne näyttävät muiden tekemiltä. Mossad on kiistatta maailman paras false flag -operaatioiden toteuttaja.

Lähi-idän ruutitynnyriä olemme seuranneet jo vuosien ajan. Vuosi 2007 saattaa jäädä unohduksiin. Semminkin, kun melkein kaikki muistamme (tiedämme) vuodet 1948, -67, -73 ja -82. Oikeasti täytyy tiedostaa se, että Lähi-itä alueena ei ole enää uskonnollisten erimielisyyksien yhtymäkohta, vaan poliittistaloudellisten intressien temmellyskenttä – ja sen pelaajat ovat ihan muualla.  

In the service of peace