skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

Hölkkäriläiset kokoontuivat 11. huhtikuuta Tampereelle Jerun Piilopaikkaan kevätkokouksen merkeissä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset kevätkokousasiat reippaassa Hölkkärihengessä. Unohtamatta normaaleja kokoustarjoiluja.

Kokouksen jälkeen jäsenistö kokoontui kisakatsomoon jännittämään kumpi joukkue pelaa SM-Liigan finaaleissa Tapparaa vastaan. Hifk vaiko Kärpät? Kärpäthän sinne meni. Ja tätä kirjoitettaessa näyttäisi käyvän niin että Kärpät vie koko potin tällä kaudella.

Hölkkäri haluaa erikseen kiittää Jerun Piilopaikan isäntää Tauno Syrjää. Tane on moninkertainen Faitteri sekä sotilas että siviilikriisihallinnan puolelta.

Hölkkärin tutkiva baarityöryhmä suoritti katselmuksen baarissa. Kellosepän tarkan katselmuksen tuloksena voitiin todeta että eräs erittäin tärkeä elementti puuttuu sisustuksesta. Baarityöryhmän laatiman raportin esitys oli että yhteenlaskettu monisatavuotinen baarikokemus usealta eri mantereelta velvoittaa korjaamaan tämän puutteen. Sillä mikäs messi se on missä ei ole messikelloa.