skip to main content

Palautetta sivustosta voi antaa Facebookissa tai Kuso- Kulkee palstalla.

Ja sit hei, sun kandee liittyy jäseneksi. Muistat vaan valita paikallisyhdistykseksi Hölkkäri On Web.

SKOPJE
 

Hotellien hintataso on korkea, ruokailu on halpaa samoin taksit. Minimi taksa taksissa 50  on ränkylää mikä on noin 5 fim. Takseissa on kyllä aina mittari päällä. Sopikaa pidemmästä matkasta AINA hinta erikseen. Keskustasta on 20 dem matka lentokentälle, läyhyparkkiin alle 10 dem,Bulgarian rajalle 90-100 dem.

HOTELLIT

Hinta-laatu -suhteessa paras hotelli on Pancion Centar, huoneita noin 20. Huoneet ovat uusia, aivan kuin Suomessa. Yhden hengen huone 120 dem, dubbeli 140 dem. On aivan keskustassa. Hyvä palvelu.
Osoite: Pansion Centar Blvd. Koco Racin  bb 91000 Skopje, puh. +389 91 120430, +389 91 114844

Hotel Ambasador 
Yhden hengen huone noin 130-140 dem, dubbeli noin 160 dem. Huoneet kuluneita, keskustan tuntumassa, Venäjän suurlähetystön vieressä. Osoite: Pirinska Street 38, puh. + 389 91 121286, 121383

Hotel Continental
Ei keskustassa, kallis ja kuluneet huoneet. Dubbeli noin 270 dem

Macedonian Palace
Maken kallein hotelli, hienot huoneet hinta Dubbeli noin 400-500 dem. Kannattaa ehkä ottaa, jos on oikein valioluokan kissa pelissä. 

Muitakin hotelleja on mutta hinta on noin 100 dem yö ja taso huono. 

YÖELÄMÄ
 

Baareja sekä discoja löytyy paljon esim. keskustastan Grandi ostari, jossa on paljon baareja ja ruokapaikkoja. Kaikkiin pääsee sisää. Beverly Hills on ostari lähellä keskustaa. Siellä on samoin monia paikkoja. Läheskään kaikkiin paikkoihin ei pääse sisään. Menomestoja kyllä on mutta aika vaikea pokata kissoja, lyhyen tuttavuuden perusteella. Ainut paikka missä kannattaa sanoa että on sotilas on huorapaikat, ai että miksikö? No sotilaat kun ovat paikkojen vakio käyttäjiä.
Skopjessa on myös Playboy yökerho, jossa on kuvan kauniita kissoja, kallis paikka drinksit kalliita, naisia ei voi ostaa mukaan. He tanssivat ja vain seurustelevat asiakkaiden kanssa. Kissa jos istuu pöydässä drinksi hänelle maksaa 70 dem:sta ylöspäin.

PITÄKÄÄ ID- KORTTI AINA MUKANA! 
SITÄ NÄYTTÄMÄLLÄ VOITTE SELVITÄ IKÄVYYKSISTÄ
 

SOFIA

Sofia, Bulgarian pääkaupunki,  on miljoona kaupunki. Matka Skopjesta Bussilla kestää noin 6 tuntia. Bussi lähtee Skopjen bussiasemalta kello 7.30 ja 16.00. Illalla on myös yksi vuoro. Hinta 20 dem. Lipun voi myös varata matkatoimistosta, jolloin hinta on 30 dem. Bussi lähtee takaisin Skopjeen 07.30 ja 14.00. Lipputoimisto aukeaa siellä aamulla 7.00. Se sijaitsee bussiaseman yhteydessä. Taksimatka maksaa Skopjesta rajalle 90-100 dem ja rajalta Sofiaan noin 60 dem.

NIKY HOTEL, halpa, keskustassa, vaatimaton alle 10 huonetta. Yhden hengen huone noin 100fim. Huoneisiin voi viedä kissoja joita on itse pokannu discoista tai muualta. Sitten sen yön hinta sama kuin dubbelin. Osoite 16, neofit rilski str.   puh +359 2 952 3058 , +359 2 951 5104

HOTEL INTERNATIONAL  Halpa, Erittäin hyvät huoneet, alle 10 huonetta. Ei ole keskustassa mutta ei ole ongelma taksien hinnat todella halvat. puh +359 2 967 3152, 967 3228, gsm +359 88 320363

HOTEL BALDJIEVA  Keskustassa lähellä Niky hotelli, hyvät huoneet, siistit, hinta dubbeli 450fim 
Osoite 23, Tsar Asen Str  puh. +359 2 987 2914, +359 2 981 1257 

RAVINTOLAT 
Ruoka todella halpaa, samoin Bulgarialaiset oluet 3-5fim.Tässä yksi hyvä ruokapaikka todella laadukas Hotelli Bulgaria toinen kerros.Viekää tähän paikkaan syömään kissa, jos hän on todella laadukas. Tämäkin paikka on meille Suomalaisille halpa

YÖELÄMÄ
Euroopan paras iskumesta. Miehessä vika, jos Sofiasta ei kissaa saa pokattua. Kuvan kauniita, tummia kaunottaria kaupunki täynnä. Naisiin helppo tutustua, Nainen  ei tee koskaan aloitetta.
Baareja, discoja, yökerhoja kaikkea löytyy, halpaa ja kallista. Esim Hotelli Kempinsk baarissa yksi normaali drinkki 10dem. Hotel Sheraton myös kallis paikka. Huomioikaa miten pukeudutte kun menette todella laadukkaisiin ja kalliisiin paikkoihin.

Tässä hyviä mestoja:
DALI , latino mesta, myös ruokapaikka. Jättäkää ne naiset rauhaan, jotka ovat istumassa pöydissä, heillä monilla on miehet matkassa tai kuuluvat johonkin seurueeseen, vaikea havaita kuka on yksin. Menkää pystybaarin puolelle, paikka on tanssilattian toisella puolella, siellä on helppo tutustua naisiin. Miehessä vika jos täällä ei saa treffejä sovittua tai naista matkaansa.
TEQUILA BAR, Iältään nuorempaa porukkaa noin 18-30. Hyvä mesta, kauniita naisia. Helppo sopia treffit seuraavaksi päiväksi. Tästä paikasta voitte siirtyä vaikka Daliin.
BIBLIATEK Yliopistoporukan mesta, helppo tutustua ja jutella naisille. Joinain iltoina ehkä hiljaista. Nämä kolme paikkaa ovat aivan lähellä toisiaan, Dali- Bibliatek n. 200m ja Bibliatek- Tequila n. 200m.
Hotel Sheratonin Capital baari. Kauniita naisia, missi tasoa. 
DISCO ESCAPE Todella iso, monessa kerroksessa. Sinne voit vaikka viedä kissan. Naisia aivan saatanasti. Paikka on Borovets-vuoristossa 75 km Sofiasta. Hotellihuoneita tuhansia, rinteitä paljon. Varmasti talvella hyvä mesta.

MUITA OHJEITA

Typerintä mitä vaalea hiuksinen soturi voi tehdä on että leikkaa kaljuksi tai jenkki tukan. Vaaleus on etu ja hyvä vielä jos on  siniset silmät. Ei kannata mainostaa että on sotilas, sotilaista ei pidetä kuin huora paikoissa. Paras tapa on liikkua yksin. Älä käytä viinaa liikaa, ei saa olla juovuksissa. Naiset eivät ole tottuneet katselemaan juovuksissa olevia miehiä. Pukeudu hyvin ja siististi, täällä ei lippalakki kesäpojat hillu ravintoloissa. Etene sen mukaan minkä kuvan naisesta saat, älä laske yhden kissan varaan. Sovi useita treffejä. Pokaa vain parhaita mitä löytyy.

 OHRID

En olisi uskonut että Makesta löytyy näin kaunis lomapaikka. Ohrid järven toisella puolella on Albania. Matka Skopjesta Ohridiin bussilla noin kolme tuntia. Paikka muistuttaa hyvin paljon etelän lomakohteita. Bussi lähtee Skopjen bussiasemalta muutaman tunnin välein. Muistaakseni noin kello 13 aikoihin lähtee yksi vuoro. Hotelli kannattaa ottaa Ohridin keskustasta, silloin olette sykkeen  sydämessä. Hotellialueelta ei kannata ottaa huonetta, se kun on noin 5 km keskustasta.
Hotellihuone keskustassa esim Palacessa 50 dem yhden hengen huone.
Toinen vaihtoehto on käyttää perhe majoituksia/ hotellia. Hinnat noin 20 dem lärvi. Monet huoneista siistejä ja hyviä. Bussi aseman lähellä on yksi matkatoimisto mistä voitte kysyä hotelleja sekä perhe hotelleja. Matkatoimisto on noin 100 m  bussiasemasta hotelli Palacen suuntaan. Täällä pääsee tutustumaan paljon helpommin paikallisiin kissoihin kuin Skopjessa.
Ei ole hullumpi paikka viettää lomaa täällä jos vaikka vaimo tai vastaava tulee Suomesta lomalle. Hintataso on aivan toista kuin esim Kreikassa. Heinäkuulla ja elokuulla porukkaa on Ohridissa paljon, muuaika hiljaista. Viikon loma jos on, niin varmasti pokaatte kissan täältä.
 

HYVÄÄ LOMAA  ARTO KANGASNIEMI

In the service of peace